18 okt 2013

Food | geitenkaas in bladerdeeg


Vandaag iets eenvoudigs maar overheerlijks! Ik maakte het vorige week vrijdag, toen ik een beetje in een 'hurry' was. Het neemt niet te veel tijd in beslag en is ook lekker als voorgerechtje. Ik ben geen grote eter, maar ben je dit wel dan is het lekker om er een stokbroodje met aioli bij te serveren. Ik houd het vandaag kort: fijn weekend en geniet van dit receptje!
Benodigdheden voor 4 personen:
4 vellen bladerdeeg
geitenkaasrolletjes
parmeham
1 tl provinciaalse kruiden

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg het deeg in de pannetjes en laat dit (als het lukt) over de rand hangen.
2. Snijd de rolletjes geitenkaas en wikkel ieder kaasje in de parmaham. Zet in elk ovenpanntje een paar ingepakte kaasjes. Bestrooi dit geheel met de provinciaalse kruiden en eventueel met peper.
3. Bak de pakketjes in de voorverwarmde oven in zo'n 15 minuten, tot het deeg gaar, goudbruin en krokant is en de kaas begint te smelten.

Zo makkelijk is dat. Bon appetit!

1 opmerking: